Funkygine Rundstykker / Haha, det var alt fra …

Funkygine Rundstykker / Haha, det var alt fra …. Ikke bare eget brød, men nå også saftige, grove og næringsrike rundstykker!! Jeg har funnet frem tre av mine favorittoppskrifter. Om eg har lyst på noko godt ein føremiddag, ettermiddag eller kveld er dette ein favoritt å kjøre saman i matmølla. Funkygine har fått flere henvendelser fra folk som etterspør rundstykker med samme smak og grovhet som brødet. Hjertesalat, cherrytomater, sukkererter, granateple, fetaost, valnøtter og hjemmelagede krutonger.

Jeg er tilhenger av enkle oppskrifter hvor så lite som mulig kan gå galt! Perfekt til matpakker for både store og små! Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover. Sånn, var bare det jeg skulle si!! Nå har bakehuset lyttet til forbrukernes ønsker og lanserer også funkygine fiberstykker.

Luuuftige Fastelavensboller Funkygine
Luuuftige Fastelavensboller Funkygine from www.funkygine.com
Derfor lanserer nå bakehuset et nytt produkt i samarbeid med den kjente treningsprofilen: I tillegg til variert og lystbetont treningsinnhold og sunne, næringsrike og lettvinte oppskriftert. For våre 11 bakerier er lokale tradisjoner en. Nøkkelhullsmerket forteller deg at varen inneholder mer fiber og fullkorn, eller mindre mettet fett, sukker og salt enn andre varer i samme kategori. Så treng du inspirasjon, så håper eg virkelig du. Køyr den i ei matmølle til den er heilt finkorna. Dere gjør meg gode vet dere, for jeg blir tvunget til å være kreativ! 5 dl lunkent vann 2 ss chiafrø ½ pk tørrgjær 1 ts salt 8 dl finmalt sammalt rugmel 2 dl grovbakst hvete og rug 1 dl havregryn slik gjør …

Jeg begynner virkelig å få teken på gjærbakst, og for noen dager siden lagde jeg noen kjempedeilige rundstykker!!

Ingen hokus pokus, bare gode vaner! Perfekt til matpakker for både store og små! Stek ferdig hjemme og få rykende ferske rundstykker til jul på bare 4 minutter! Hjertesalat, cherrytomater, sukkererter, granateple, fetaost, valnøtter og hjemmelagede krutonger. Frisk salat med hjemmelagede krutonger og valnøtter. Mange av dere gjettet riktig, men så var det også ganske mange som var helt ut på vidda! Nå skal jeg spise frokost!! Bakehuset baker brød og bakervarer som du finner i din dagligvarebutikk. Men, cottage cheese bruker eg også mykje i ulike oppskrifter, og idag har eg samla saman over 20 (!) ulike oppskrifter der cottage cheese er brukt som ein av hovedingrediensane. Jeg elsker gjærbakst, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var. Energikuler med kokos er himla enkle å lage, og så nydelege på smak. Nå har bakehuset lyttet til forbrukernes ønsker og lanserer også funkygine fiberstykker. I den anledning kjører vi en aldri så liten konkurranse.

Noen av dere har vært her før og andre er nye, men alle er like velkommen. Sånn, var bare det jeg skulle si!! Skrell og del søtpoteten i grove bitar. Funkygine fiberbrød fyker rett inn på topplisten over kiwis mest solgte brød. På funkygine.com deler jørgine vasstrand sine hverdager, meninger, oppturer og nedturer.

Sportsboller Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com
Sportsboller Instagram Posts Photos And Videos Picuki Com from scontent-yyz1-1.cdninstagram.com
Noen av dere har vært her før og andre er nye, men alle er like velkommen. Frisk salat med hjemmelagede krutonger og valnøtter. I går fikk jeg besøk av bestevenninnen min catrine, og 15. Se flere ideer om rundstykker, bakeoppskrifter, hjemmelaget brød. Køyr til ei jamn masse. Sånn, var bare det jeg skulle si!! Liker best bakst, men har beveget meg på mat etterhvert som bloggen har vokst. Hjertesalat, cherrytomater, sukkererter, granateple, fetaost, valnøtter og hjemmelagede krutonger.

Siden lanseringen i 2019 har bakehuset solgt mer enn tre millioner funkygine fiberbrød.

En med solsikkefrø og revet gulrot. Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin med eltekrok. Rundstykkene er 89% grove og nøkkelhullsmerket. Sammen med funkygine har vi lansert en 3pk ekstra grove rundstykker. Disse grove rundstykkene er ikke bare gode og fiberrike, men også forholdsvis idiotsikre. Fryseren skal fylles med tre smakfulle sorter, og det blir ferske rundstykker med smør og brunost til kvelds♥. Egenreklame for funkygine fiberstykker!!🥳🥳🥳 fader ass, hvem hadde trodd dette! Smelt smøret på lav/medium varme og tilsett melken. Nå følges suksessen opp med rundstykker i samme serie! Egenreklame mot slutten av fjoråret teaset jeg på story at jeg drev og utviklet et nytt produkt. (jeg hadde i tillegg litt pære i, samt litt sitronsaft med en teskje sukrin oppi som litt dressing.) hjemmelagede krutonger du trenger: Nå har bakehuset lyttet til forbrukernes ønsker og lanserer også funkygine fiberstykker. Supergrove rundstykker med havregryn, rug og chiafrø!

Sammen med funkygine har vi lansert en 3pk ekstra grove rundstykker. Funkygine har fått flere henvendelser fra folk som etterspør rundstykker med samme smak og grovhet som brødet. Skrell og del søtpoteten i grove bitar. Nå har bakehuset lyttet til forbrukernes ønsker og lanserer også funkygine fiberstykker. Køyr til ei jamn masse.

Deilige Grove Gulrotrundstykker Funkygine
Deilige Grove Gulrotrundstykker Funkygine from www.funkygine.com
Stek ferdig hjemme og få rykende ferske rundstykker til jul på bare 4 minutter! Bakehuset baker ferske brød og bakervarer hver dag. Se flere ideer om rundstykker, bakeoppskrifter, hjemmelaget brød. Haha, det var alt fra … En med solsikkefrø og revet gulrot. Men, cottage cheese bruker eg også mykje i ulike oppskrifter, og idag har eg samla saman over 20 (!) ulike oppskrifter der cottage cheese er brukt som ein av hovedingrediensane. Enklere rundstykker skal du lete lenger, og jeg må ærlig innrømme at det kommer til å bli flere av denne varianten fremover. Egenreklame for funkygine fiberstykker!!🥳🥳🥳 fader ass, hvem hadde trodd dette!

Jeg elsker gjærbakst, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var.

En variant med rug og chiafrø. Liker best bakst, men har beveget meg på mat etterhvert som bloggen har vokst. Se flere ideer om rundstykker, bakeoppskrifter, hjemmelaget brød. Haha, det var alt fra … Noen av dere har vært her før og andre er nye, men alle er like velkommen. Hjertesalat, cherrytomater, sukkererter, granateple, fetaost, valnøtter og hjemmelagede krutonger. Frisk salat med hjemmelagede krutonger og valnøtter. Se flere ideer om mat, dessert ideer, rekecocktail. Nå følges suksessen opp med rundstykker i samme serie! Funkygine fiberstykker er laget på samme suksessoppskrift som brødet. For våre 11 bakerier er lokale tradisjoner en. Nøkkelhullsmerket forteller deg at varen inneholder mer fiber og fullkorn, eller mindre mettet fett, sukker og salt enn andre varer i samme kategori. Ingen hokus pokus, bare gode vaner!

I går fikk jeg besøk av bestevenninnen min catrine, og 15 funkygine. Helt siden lanseringen i september 2019 har funkygine fiberbrød vært en salgssuksess.

Post a Comment

0 Comments

close